Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.08   #175
zemberek21
Uzman Üye
Points: 5.588, Level: 31 Points: 5.588, Level: 31 Points: 5.588, Level: 31
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

zemberek21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 13 zemberek21 will become famous soon enough
Standart Cevap: zehirzemberek dizeler....

canım sevdiğim.....
ilmik ilmik sewdanı işlediğim hayat yolunda, sensizliğin resmini çizmedim hiç. hep sen vardın zamandan ve mekandan çaldığım karelerin içinde. hep sıcaklığın vardı gecenin ayazında soluduğum nefeslerimde. mesafeler ve engeller sadece sana uyuyan yüreğimde birer rüyaydı. hiç bir iklim, yüreğime bıraktığın baharı alamadı. hiçbir gerekçe seninle çizdiğim yaraınlarımın mavisine, kırmızısına, yeşiline siyah çalamadı. hep bahardın ayaza düşen hayatıma, hep seher yeliydin yolumun üstünde.
bazen yokluklar çalırdı sewginle örülü kapımi, bazen sessizliğin düşerdi sewdana hükümlü gecelerime. uçurumn dibinde hayata tutulmuş bir gül gibiydin, hep köklerine tutunan toprağın oldum. can suyunu yüreğimin sewgi kaynaklarından gözlerimle taşıdım. nice imkansızlıkların, nice olmazların dağ gibi ortasına dik tuttum sewdanı. hiç usanmadım, hiç yorulmadım.
gün oldu yelkensiz bir sandal misali sewgimin denizide sana uzayan dalgaları bekledim, gün oldu, uzayıp giden hasretinin alewlerinde ibrahim gibi durdum..
asla pes etmedim, asla vaz geçmedim. hiçliğe yazılan bir şarkıda olsa sewdan ben sewdim...
yokluğa uzanan bir sewda da olsan ben seni çok çoook sewdim. dillerden dile dolaşılan aşk masalları gibi olmasa da mahşerin kapılarında dillenecek kadar çok sewdim..[/size][/color]