Kaybettiklerim kazandıklarımın hep daha fazlasıydı. Ya vazgeçmeden bitirdiklerim vardı ya da vazgeçerken kazandıklarım. Hep tutarsız oldu kazandıklarım ve kaybettiklerim. Ansızın çıktılar karşıma sırıtarak bense hep masum baktım. Gelip geçen hayatımdı. Bitirdiğin sadece aşkımız değildi farkında olmadan umutlarımı, sevdamı, yüreğimi, hayatımı ve beni benden alıyordun. Hırsız oluyordun bense Hırsıza kapısını sonuna kadar açıp eve davet eden yürek sahibiydim. Buda geçer dediler beni hep oyalamak istediler ve ben oyalanmışları oynayıp durdum. Bilmiyorlardı ki seni beynime kazıdığımı kalbime sakladığımı gözlerime hapsettiğimi bu mektup seni benden alanlara senin benden gidişine ve seyirci kalışıma lanetin ta kendisidir. Gözlerimden yaş olup akmanı istediğim zaman inadıma sızmıyordun. Kalbimin seni yaşamasını durdurup beni hayata küstürmesini her dilediğimde hayat bana sarılıyordu. Oysa ben seni yitirmek için neleri vermedim ki vermesine verdim de neleri alabildim ki! Hep verdim! Ümitlerimi yaşatmadın, açtığın delikten sızıp gittiler. Gözlerimdeki yaş dudaklarıma kavuşmadan hep kuruttun sildin. Ben hep o tuzlu yaşı dudaklarıma kavuşsun diye akıtmak istedim belki sensizliğin tadı oydu. Belki onu tadına varınca yaşattığımın SENSİZLİK olduğunu anlayacaktım… Git demedin, kal da demedin. Şimdi bana bıraktıklarınla GİT!
Yerin dibine geçsin GEÇMEYESİ Sevdam…!