Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.04.08   #23
#busra#
Uzman Üye
Points: 4.475, Level: 28 Points: 4.475, Level: 28 Points: 4.475, Level: 28
Activity: 9%
Activity: 9% Activity: 9% Activity: 9%

#busra# - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ed, Edd, Eddy Champion!
Tecrübe Puanı: 12 #busra# is on a distinguished road

Alıntı:
LavantaFruze´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hüzün bizim büşra yı nekadarda merak etmiş yav(sanki bana birini hatırlattı tarz olarak)
ama güzel soru soruyor
uleyn azade şımartma şu kızı sonra tepemize çıkıyor
gelelim en can alıcı soruya
1)en sevdiğin ablan kim?hehe
2)dedelerini severmisin /neden?
3)benim hakkımda ne düşünüyorsun(aile içi şiddet olayına tanık olmak isteyenler cevaba dikkat etsin)
4)Ayşenur napıyor?(annesine çok selam)
5)bizim sülale hakkında kısaca ne düşünüyorsun?

ne yapıyosam şımarıp geçiyom oturuyom bi köşeye o kadar ağzımı bile açmam hala beğenmezler beni
sorularda çok kazık yani
-ikisininde yeri ayrı ama ikisinide çok özlüyorum en çok diğerini özlüyom
-çok sevdiğim sölenemez ama severim karışırlar bana ve biriside az para veriyo köydeki üvey olanıda çok severim Allah için diğeride çok sever beni
-evlenmeden önce çogu zaman delirtirdin beni ama evlendin değiştin
-aysenur bildiğin gibi yediğimiz içitiğimiz ayrı yere gitmiyor aynı şeyleri yapıyoruz ve malesef oda sınava hazırlanıyo A.S
-ya bizimkilerin eşi benzeri bulunmaz bu dünyada iyi ve kötü yönden de aynı çok farklılar bizimkiler ama ben bu durumdan hiç hoşnut değilim

AyaKtA işE

“I’m the girl your parents warned you about!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

#busra# isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla