Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.08   #10
_Naz_
Moderatör
Points: 7.337, Level: 36 Points: 7.337, Level: 36 Points: 7.337, Level: 36
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%

_Naz_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 13 _Naz_ will become famous soon enough_Naz_ will become famous soon enough

Alıntı:
CeZa__19´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
msj.alındı megi . ama sen uyardın bende tmm dedim ve aynı bölüme peş peşe o kadar konu acmıyorum.. sen neden taktın bu konuya anlamıyorum uyardın tmm dedik. her önüne gelen yerde bunu söylüyosun .

sysadmin..

CeZa__19 arkadaşımız Asistan Moderatör olmuştur.

Aynı aktiflik ile paylaşımlarına devamını temenni ediyor ve başarılar dliyorum.

Aynı aktiflik ile paylaşımlarına devamını bekliyoruz diyor sen cok konu acıyorsun bi bölüme bunu yapma yada neden üsst üsste bi bölüme 10 konu birden acıyorsun diyen başka biri yok ki gelelim tmm ilk günler acmış olabilirim uyardın tmm dedim acmıyacam dedim..vede acmıyorum.bi bölüme 3 4 konu en fazla ... LÜTFEN..bunu vurgulayıp durma her yerde... yada yapıyosan isim verde herkez bilsin...hı bide silmek istiyorsan silebilirsiniz konuları ben paylaşım yapıyorum ve bundan herkezin memlun olduğunu düşünüyorum senden başka sitem eden yok...

paylaşımından memnunuz da işin bide diğer boyutunu düşün.konuların güzel..bizim için gereklı.sen bunları peş peşe acınca okunmadan gecıp gıdınılıyo.sence konularının yorumlanmıs olması mı daha iyi yoksa sadece 20 30 defa okunup 0 cvp yazılması mı ?megi ablamın anlatmak ıstedıgı bu.bence haksız da değil..yanlıs anlama onu lutfen..hem bu sadece senın ıcın gecerlı olan bı konu degıl.butun uyelerı ılgılendırıyor ki senden once de boyle her bollume bıcok konu acan uyeler geldı gitti..ablam bişey bılıyo da soyluyo anladın dımı benı arkadasım...

Şafak 2rolleyes:
_Naz_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla