Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.06.08   #1
NekO
Moderatör
Points: 23.062, Level: 66 Points: 23.062, Level: 66 Points: 23.062, Level: 66
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

NekO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14 NekO has a spectacular aura aboutNekO has a spectacular aura about
Standart Forum Magazini !

Sitede kitlediği konuları çöp kutusuna atarken diğer konulara ayağı takılıp yere düşen elifce ayağını kırdı .... durumu öğrenen CeZa__19 topar hastane çıkışında elifce karşılamaya geldi. karşısında CeZa__19 gören elifce ayağı kırılmış olsada mutluluğu kameralardan kaçmadı

Yeni asistan moderatör olmanın verdigi heycanıyla harıl harıl çalışan CeZa__19 sabaha karşı pc başında forumpaylaş formatına aykırı hareket ederken görüntülendi...

olmuyor CeZa__19 Görev kutsaldır

Aldığımız son haberlere göre megi ve LavantaFruze rejimleini bozup tatlı yimeye başlamışlar...ardından canlı canlı görmek istedigimizde CeZa__19 yanında götürdüğü tatlıyı elinden kaparak karşısında oh canıma değsin oh ohhhhh diyerek yediler alacagınız olsun ikram etmediniz bilem kaç para verdim ben onlara biliyonuz mu
canımı zor kurtardım dedi CeZa__19

Önceki gece "lik£abl£"...-#busra#-DoğalGüzellik-türkmen_kizi ve _Naz_ hep beraber ajdar'dan nane nane yi söylerken bi gece klubünde yakalandı ayrıca gizlice burundan estetik ameliyatı oldugu ögrenilen DoğalGüzellik ondan haftalardır gözükmüyormuş megersem sebep buymuş

Geleneksel logo yarışması oylamasında Maruvera üyelere hitap ederken bu şekil opjektiflerimize yakalandı ..pijamanın markası ne sorması ayıp hediye alıcamda

odun kömürü unutmadık daha

pesimist dün gece kimlgi belirlenemeyen 3-5 tane çapulçu tarafından meyhanede hesap yüzünden pürüz çıkınca görevliler çapulcuları dısarı atarken arbede cıktı ancak pesimistin kolunun nası kırıldığı bilinmiyor olay polisler tarafından soruşturmaya alındı geçmiş olsun ben yoktum olay esnasında

geçmiş olsun diyoruz tekrar efenim

Umarım Alınmamışsınızdır adı üstünde mizah nede olsa

Konu NekO tarafından (12.06.08 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir..
NekO isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla