Konu: Cok Kisa ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.08   #1
st_anger_turk
SüperModeratör
Points: 8.214, Level: 38 Points: 8.214, Level: 38 Points: 8.214, Level: 38
Activity: 91%
Activity: 91% Activity: 91% Activity: 91%

st_anger_turk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 13 st_anger_turk will become famous soon enoughst_anger_turk will become famous soon enough
st_anger_turk - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Cok Kisa ?

Simdi simardi bu iyice diyeceksinizde ben genede soyliym daha one konusu vardi aradim ama bulamadim. Tabi yeni uyelerimizin gozune carpmamis olabilir...
Simdi konu acarken arkadaslar biraz dikkatli olalim yani -****---Gs--*** v.b bu ne. ben bunu anlamis degilim gozumuze carpsin diye yapiyosunuz mutlaka ama herkes goze carpsin diye yaparsa okunabilirligi dusecek.Ben sahsen tipografi egitimi aldigim icin ( cidden ya ) okunabilirligi artmak yerine dusuyor. Cunku fontlarin genel yapisinda serif diye bi olay vardir birbirine baglayici cizgiler bunlar goze gorunmez ancak okunabilirligi kolaylastirir. Yani butun bir sayfa duzgun arada 1-2 tane yildizli cizgili bi baslik hemen goze carpiyor. bu tamam... ama artik isin suyunu cikarmadik mi ?
bakiyorumda duzgun bikac baslik var. Ceza_19 paylasimlarla gonlumuze taht kurdun seni seviyoruz cidden bak ama su basliklari adam gibi ac la o ney la ? birsuru yildiz arada konu adi iste ilk iki harfi kucuk iki harfi buyuk. Grafitimi yapiyosun ? Tamam anladik kopuk elemansin siradisisin. Farkli basliklar atarak tarzini gosteriyosun ama tarlaya dondu ana sayfa bi cogunda okumak karisik geldigi icin bakmadim bile. birde ask bolumlerinde allah seni inandirsin o siirlerin hicbirini okumadim --==00==-- CaNIM SEvglIM--==00==-- hocalar boyle bi baslik yokda ben ornek olarak koydum birde soyle yapayim

Canim Sevgilim

bakin ne kadar titiz ve duzenli. gozlerimiz zaten kelimelere asina oldugu icin okumadan anliyoruz ama digerini kelimelerle tek tek secemessek anlamiyoruz.

Sizde fazla yuklenmeden goruslerinizi yazin. kalp kirdiysam affola alinmayin uzerinize bu forum hepimizin. Ben odami gormek istedigim sekli soyledim bilmiyorum baska nasil soylenir msn de gorseydim nasil soyleyecegimi biliyordum ya neyse