Alıntı:
st_anger_turk´isimli üyeden Alıntı
Bak kardesim bazi arkadaslar anlayamamis demekle beni kastediyorsun  kendi kendine benimle kotu olma sen hala sevdigim kardesimsin ama yazmamakta israr ediyosun.Konuya alintidir yazmayi unutma gib bi sansin yok eski arkadaslar bilirler bi kac tane sair girdi cikti bu foruma iste ne bicim insansiniz benim siirimi yayinlamis adimi yazmadan diye.Bu ona karsi yapilmis bisey konunun altina alinti yazican biticek kaldiki sorun bu degil. Yaz yada yazma onu en fazla tavsiye ederim.
Ama konu basliklari icin sana kac defa konusucam. En sonunda anlayabildin kalkmis bide benim icin bazi arkadaslar anlayamamis diyosun. hic soyledinmi butun konularim alinti diye. Kendin gec anliyosun birde bana laf vuruyosun bravo
Birde yaptigin kabalik bir insanla samimiysen ona sen yada su yada bu diye hitap edersin ben senin icin oyle yaptim sende yapmaliydin bazi arkadaslar diyorsun. Eyvallah...
|
Arkadaşım Tmm Anlayamıyosun Sence Ben o Kadar Şiiri Yada o Kadar REsimi Kafamdanmı Yapıyorum Bunu Anlayamayacak Kadar Düşük Olacak Arkadaşları Tanımıyorum.. Tmm Kusura Bakma Haklı Olabilirsin... Başlık konusunda Dikkat Edicem Ama Aldığım Yerlerde Onlar Orjinallerini Görsen Bilmiyorum İşte Düzeltiyorum..Daha Dikkat Ederim Oke.
ALINTIDIR: