Konu: CeZa__19
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.08   #17
CeZa__19
Moderatör
Points: 29.427, Level: 75 Points: 29.427, Level: 75 Points: 29.427, Level: 75
Activity: 100%
Activity: 100% Activity: 100% Activity: 100%

CeZa__19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
st_anger_turk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu sen zaten alinti olarak actin benmi getirdim konuyu alintiya. Ben sana dedim sorun alinti sorunu diil diye. Ayrica ilk saygiszligi sen yapiyorsun ve halende devam ediyorsun. Ben basligi sadece olmasi gerektigi gibi turkce uyumuna gore bu sekilde olmali diye yazdim. Sende hicbi forumda gormedin dedin. O zaman oneriye sun dedim.Biz butun arkadaslar olarak 2 defa konularda konustuk ve o sekilde istemiyoruz dedik. Sen hala anlamamissin. yada anlayamamissin. Sen daha alintidan bahsediyon bu senin bilecegin is yaz yada yazma.
Aga BAk Demek İsteyincede Kişilikle Alay ETmeden De Konuşabiliyorsun Arkadaşız Arkadaş Kalalım.. Ben O Konuşmalarda Hiç Olamadım Kusura Bakmayın Olsam Da Duysam Daha İyi Olurdu Ama Konular Gibi BAşlıklarda Alıntı Oluyor.. Bu Yüzden Böyle oluyor Sen BAna Dedin Başlıklarda Dikkat Et Doğrumu Doğru.. Tmm Sonra Ben Bİr Konu Daha Actım SEn Dedin Gene Olmadı Doğrumu Doğru.. Ben Bİşey Dedimmi Hayır Tmm Dedim Daha Dİkkatli Olacam.
Sonra Sen Bu Seferde Alıntı İşini Actın.. Tmm Olabilir Konuşuruz Ama Daha İnsancıl Konuşmayla Öyle ünlem Yapma Filan Ayıp Şeyler. Çocuklar YApıyor onları SEnde Büyüksün BEnde Büyüğüm. Senin Dediklerin Doğru Şeyler Tmm BEn Yok Olmaz YAzmam Ben Bİldiyimi Yaparım DEmedimki Ne Dediysen Tmm Dİyorum... Dikat Edecem Diyorum. Alıntı İşi İçinde Yazmıyorum Çünkü Bence O Kadar Güzel Şeyin Altına Kocaman Alıntıdır Hoş Olmuyo Bunun Bİlinmesi İçinde Bu Konuyu Actım... Artı Msj Larda Büyük Küçük Yazabilirim Çünkü Yıllardır Ben Böyle Yazıyorum El Alışkanlığı Oldu Artık İnsan Bi ALışkanlığından Hemen Dönebiliyomu...Arkadaşım.. Kimseyi Kırmak Küçük Düşürmek Değil Niyetim Hepimiz Arkadaşız Burda Bişeyler Paylaşıyoruz.. Böyle Tartışmalara Gerek Yok...

Sözümü tutmak Zorundayım..

Şampiyon Fenerbahçe.

Bu Yüzden Cumartesiye Kadar Yokum..
CeZa__19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır