Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.03.08   #9
azade
SüperModeratör
Points: 10.109, Level: 43 Points: 10.109, Level: 43 Points: 10.109, Level: 43
Activity: 22%
Activity: 22% Activity: 22% Activity: 22%

azade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Standart çocuk oyuncağı...

Bilirsiniz oyuncaklar masumdur ve güzeldir .Birde onu çocuklara sorun ondan kıymetlisi yoktur. O anda anne baba aş arkadaş herşeyi olur onun...

Ama kötü tarafı vardır artık çocuğu kandırılırken en sevdiğini kullanılar hep hep onu gösterirler susturmak için ama o onun için ağlamıyordur aslında azıcıkta beni anlayın demektir ağlamak ama aile oyuncuğu onun susması için kullanır olmuştur...

ve sıkar bütün oyuncaklar artık ağlamakta yoktur. sırf o sıkıldığı oyuncağı bir daha görmemek için...

peki biz sıkılmadık mı hiç ?
Biz hiç ağlarken hep aynı şeyle kandırılmadık mı...
Hiç anlamadan aynı şeylerri bize susmamız için verenlerden yeter artık ne bu triplerin deyip aynı sözcükler söylenmedi mı hiç?

Ben bıktım artık herşey bana oyuncak gibi oldu. Severken herşeye bedel seversiniz fakat bunu hissetiremeyince sadece basit bir sebep olursunuız onun için kırabileceği bir oyuncaktan farkınız yoktur onun gözünde...
en anlamsız sebepler karşınıza çıkar en çirkef sözlere sizi yakıştırır. Ve anlamadan asılırsınız duygu sehpasında suçunuz karşılıksız ve safiyane sevmenizdir isyanınız anlamasıdır sizi fakat kanun belli...
her isyan eden hüküm giyer. Ölümse ölüm yanmaksa atılırsınız en bilinmez ateşlerin içine neden tandığınızı kül olunca anlarsınız aradan seneler geçer ve artık anlarsınız hakuku...

sevmekte harammış meğer gücenmeyin bana ,sevmek kibrit gibidir çakmasını becerene güzel yakmasını bilene sevimlidir.Elimde çocuk masumluğunda yaktım kibritimi ama anlamadan sevdiklerimide yakmışım beceremedim kısacası ama sakın yanlış anlamayın bunun adı aşk değil nede romeoculuk oynamaktır nede kerem aslı masalı ben sadece hayatımın bana öğrettikleri şeyleri döktüm mürekkebime....

ama olsun korkmuyorum gene yaşayacağım inadına gene öğrenene kadar hata yapacağım hiç anlamadan belki ama elbet bir gün öğreneceğim hayatın difarensiyelini...

belki sonsuz ömrüm yok belki denklemlerin içinde kaybolacağım ama olsun en büyük yalnışı yapmayacağım kaçmayacağım...

"Bir şem"! ki mevlâ yaka bir veçhile sönmez
azade isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla