Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.08   #13
megi
SüperModeratör
Points: 13.033, Level: 49 Points: 13.033, Level: 49 Points: 13.033, Level: 49
Activity: 37%
Activity: 37% Activity: 37% Activity: 37%

megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 megi will become famous soon enoughmegi will become famous soon enough

türkmen_kızı; demek istediğim şuydu;

aslında açık olup ama kocası istiyor diye kapanan bayanlara,

ya da koca bulmak için kapanan bayanlara,

kapamasına rağmen onun gerekliliğini yapamayanlara,

dikkat çekmek için kapananlara,

kapanıpta her yeri meydanda olanlara, vs... saygım yok benim.

şimdi bunların kimisi abartı geliyor olabilir ama benim bizzat tanıdıklarım var.

*kız çok açık saçiktı. erkek arkadaşı eğer kapanırsa onunla evleneceğini söyledi. o da erkek arkadaşını çok sevdiğinden kapanmak zorunda kalmış. ( olaya bakın. allah için kapandım demesin bana şimdi o kız. )

*( siyasi amaçla değil, örnek olsun diye veriyorum. ) akp ilk kez iktidar geldiğinde bizim burada anında bir kapanma olayları oldu. herkes kapandı ama nasıl? makyajlar, daracık etekler, abuk subuk başörtü bağlamaları vs... bir kaçı da benim tanıdığmdı. ne oldu dedim, nereden çıktı bu? kızım dedi, artık para babası onlar dedi. evlenmek için kapalı kız arıyorlar dedi. inanmazsınız şimdi siz bana. dediler ya, gerçekten dediler.

* mesela tv de izledim. türban olayı yüzünden sinirini dile getiriyor bizr üniversiteli. ama burnunda hızma, parmağında oje, gözle o biçim makyaj, konuşması da bir acayip... bir de bunlar var tabii..

tabii bunlar gibi kızlar azınlıktadır ama benim demek istediğim bu tarz kapananlardı türkmen kızı.