Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.08   #15
megi
SüperModeratör
Points: 13.033, Level: 49 Points: 13.033, Level: 49 Points: 13.033, Level: 49
Activity: 37%
Activity: 37% Activity: 37% Activity: 37%

megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 18 megi will become famous soon enoughmegi will become famous soon enough

Alıntı:
yasin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o noktada binlerce kez haklısın kapanmanın hakkını verememiş olan çok kişi var nedense...
ama kiliselerin açılması konusunda yazdıklarına pek katılamayacağım çünkü artık olur olmaz her yerde ev kiliseleri var ve insanların beynini yıkıyorlar bu misyonerlik abartılmış.anlatırsın kendi dinini adam benimserse geçer ona eyvallah ama para veriyor zorla değiştiriyor.bunlar din özgürlüğü falan değil bence...
beni tanıyan anlayan birileri olduğuna sevindim
hayır yasin. işte benim gözümde açık verdin. din özgürlüğü nedir? o ülkede yaşayan herkesin dininin gerekliliğini özgürce yaşabilmesi. biz çoğunluğu müslüman bir ülke olabiliriz ama islam ülkesi değiliz. ülkenin dini yasalarla belirtilmemiştir. bu nedenle bu ülkede neyi savunduğuna dikkat edeceksin. eğer din özgürlüğü istiyorsan gayrimüslimide düşüneceksin. onalrın isteklerini de.

beyin yıkıyorlar diyorsun. doğru. ama sadece onlar değil. beyin yıkamaya çalışan müslümanda çok. benim de korkum bu yönde mesela.

umarım yersiz gelmemiştir konuşmalarım sana. umarım biri çıkıpta yerli yersiz konuşuyorlar dediklerinden biri olmamışımdır.!