Arkadaşlar biliyorsunuz 1 eylül itibarıyla mübarek ve Allah katında en makbul ve en bereketli ay olan ramazanı şerife kavuşacağız...
o günlerde yapılan ibadet taat vb kulluk görevi o aya binaen kat ve kat daha bir rahmetle amel defterine taksim edilecek yazılacaktır bu bize peygamber efendimizin müjdesidir...
düşündüm ki biz burda bir aile olduk herşeyimizle muhabbetimizle samimiyetimizle birbirimize sahip çıkışımızla bir aile forumu olmaya çalıştık 3 seneye yakındır.evet bazı arkadaşlar bazı sebplerden dolayı (öss ve askerlik)bir süre aramızda olamayacaklar ama en azından burada bu mubarek iştiraka ortak olmalarını istiyorum...
peki nasıl mı olacak?
sizden istediğim sadece bu organizasyona katılma talebinizi bildirmek katılan kişi sayısına göre sayfa sayıları verilecektir ve bu sayfa sayıları pm aracılığıyla katılan arkadaşlara bildirilecektir sayfa sayıları en son 31 ağustos pazar günü akşama kadar üyelerimize ulaştırılacaktır...
verilen sayfalar ramazan sonuna kadar okunmak şartıyla günlere bölünebilir ama ihmal edilmemesi rica olunur...
arefe günü hatim duası yapılacaktır inş

"Bir şem"! ki mevlâ yaka bir veçhile sönmez